Onze visie

Zorgvuldig

Toeval bestaat niet, daarom hebben we geprobeerd niets aan het toeval over te laten. Al onze katten, dus ook onze niet raskatten die aan ons zijn blijven plakken door onze betrokkenheid bij het asiel zijn getest op FIV en FeLV.

Onze moederpoes heeft een uitgebreide genetische test en een echo ondergaan om hart en nierproblemen uit te sluiten. Verder hebben wij een bloedgroep bepaling laten doen om uit te sluiten dat er zich problemen zouden voordoen bij het zogen van de kittens. Certificaten hiervan zijn voorhanden.

De dekkater is met zorg uitgekozen en ook hij is getest op alle voorkomende ziektes en afwijkingen. Een kopie van de stamboom is ter inzage aanwezig.

Jonge katten, en Ragdolls in het bijzonder, zijn geen “solisten” en eigenlijk niet geschikt om alleen te zijn. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een gezin waar men veel thuis is en/of waar een andere kitten of nog jonge speelse kat aanwezig is. Als je iets moois zoekt voor op de bank, koop dan een kussen of ander soort accessoire.